En musikal som utspelar sig under ett fiktivt inbördeskrig någonstans i världen. Musik, text och manus av Daniel Engström och Daniel Bergström. Föreställningen uppfördes för första gången 1999 och har sedan dess spelats flertalet gånger, både i Sverige och utomlands.

En musikal om Jesus sista dagar på jorden ur aposteln Petrus perspektiv. Musik/textbearbetning av Daniel Engström, originaltext/manus av Lars Collmar, arrangemang av Daniel Bergström och manusbearbetning av Anna-Lena Engström. Musi-kalen  hade sin urpremiär 2007.

En musikalisk skräckkomedi med manus av Daniel Engström och Daniel Bergström. Föreställningen innehåller musik från flera kända musikaler och spelades för första gången 2014 på Ljunglöfska Slottet i Stockholm.

En bearbetad version av F.A. Dahlgrens folklustspel från 1846. Text / original-manus av F.A. Dahlgren och musik / ori-ginalorkestrering av Andreas Randel. Det nya manuset är bearbetat av Anna-Lena Engström och den nya orkestre-ringen är gjord av Daniel Bergström.

GOSPELMÄSSA

för två solister, blandad kör och ett 9-mannaband

En gospelmässa skriven av Daniel Bergström - både text, musik och arran-gemang. Mässan uruppfördes 2003 i samband med Högalidkyrkans 80-årsju-bileum.

KALLE GEDACKT

PÅ RYMMEN!

En musikdramatisk, pedagogisk saga om orgelns utveckling genom tiderna, i vilken vi följer en förrymd orgelpipa. Det är en familjeföreställning, lämplig för barn i åldern 6-9 år. Manuset är skrivet av Anna-Lena Engström

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now