För mer information om vår verksamhet och våra projekt, vänli-gen kontakta oss via formuläret nedan..

Prenumerera på THE PROD:s nyhetsbrev!

THE PROD erbjuder möjligheter att spela in demos för den som t.ex. behöver en inspelning till en ansökning. Det finns också möjligheter att hyra studio- och ljudutrustning samt instrument billigt av oss. För Dig som behöver mikrofoner till en konsert, saknar kablar eller kanske är i behov av en akustisk gitarr. Hör av Dig till oss, så berättar vi vad vi kan erbjuda!

 

VI JOBBAR PÅ THE PROD...

Daniel Engström -

sångpedagog & projektledare

Daniel, sångare och kompositör, är utbildad vid bl.a. Stockholms Musik-pedagogiska Institut (Musikpedago-gik), Berklee College of Music i Boston (Vocal Performance) och UCLA i Los Angeles (Film Scoring). Han har under de senaste 20 åren medverkat i flertalet musikal- och konsertsammanhang. Personlig hemsida: mymelodics.com.

Daniel Bergström -

arrangör & administratör

Daniel är kompositör och arrangör, utbildad vid Berklee College of Music i Boston och Rytmus i Stockholm. Han har under många år arbetat keyboardist och kapell-mästare, och har gjort arrangemang till ett stort antal konserter och före-ställningar. Förutom arrangör och administratör på The Prod, är Daniel som ordförande för den ideel-la föreningen Musiker Utan Gränser.

Anna-Lena Engström -

körledare & projektledare

Anna-Lena är sångerska, körledare och musiker och är utbildad vid bl.a. Kungliga Musikhögskolan i Stock-holm och Stockholms Operastu-dio. Hon har sedan slutet av 70-talet arbetat som sångerska, musi-ker, producent och körledare. För-utom att arbeta som projektledare och körledare för The Prod arbetar hon bl.a. som sångerska och musiker på  frilansbasis, samt som vice ordfö-rande för Musiker Utan Gränser.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now