SÅNGLEKTIONER

Utforska och utveckla din röst utifrån dina egna förutsättningar. Undervisning i alla genrer utom extrem-sång (t.ex Growl eller Shriek)

Snabb och effektiv instudering av material du inte hunnit studera in än samt vid behov inspelning, transponering och arrangering av den sång du ska sjunga.

Komplettera din repertoar med fler sånger ur musikalernas underbara värld samt få en djupare instudering av texten, musiken och storyn.

Undervisande pedagog är kunnig inom såväl Estills som Sadolins metoder men låser sig inte vid ett specifikt sätt att undervisa sångeleverna på. Pedagogen tror på att samla de goda erfarenheterna, oavsett var de kommer ifrån, i en stor verktygslåda ur vilken de verktyg som kommer passa den individuella sångeleven bäst kommer att väljas.

Varje år anordnar THE PROD ett antal konserter och föreställningar för och med de sångelever som vill och vågar. Detta dels för att värdet av att pröva sina musikaliska vingar framför en publik är ovärdelig samt även för att det är väldigt uppskattat av sångelevens nära och kära.

"Daniel är en lärare som alltid förstår dig och alltid tror på dig. När man sjunger med Daniel känner man sig alltid trygg och man vågar mer än vad man brukar inom sången".

  - PONTUS

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now